Fotowebsite 2017

Fotostudio Frans de Bie
Ga naar de inhoud


Alle op deze website gepubliceerde foto's zijn geplaatst met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de geportretteerden
Welkom op mijn website!

Leuk dat je hier komt kijken!

Over het algemeen hebben mijn foto's alles met mensen te maken. Dat kan newborn zijn, maar ook kinder- portret- of zwangerschapsfotografie. Ook rouw- en trouwreportages ga ik niet uit de weg. Mijn specialiteit in de studio is een zwangerschapsshoot. Loveshoots behoren overigens toch ook wel tot mijn favorieten. De foto's worden altijd bewerkt in Photoshop. Soms houdt die bewerking enkel het donkerder of lichter maken van een foto in, maar ook werk ik huid-oneffenheden weg. Bij zwangerschapsshoots is in de meeste gevallen striae goed te verwijderen.  Verwacht van mij geen extremere onrealistische bewerkingen met vervreemdingen. Dat is gewoon mijn stijl niet.
Op deze website kom je een flink aantal foto's tegen. Hou er rekening mee dat opvattingen over "hoe op de foto" heel persoonlijk zijn. Voorbeeldje: loveshoots kunnen best een beetje stout zijn, maar ook heel degelijk. Bij zwangerschapsshoots wil de één een blote buik, een ander wil dat beslist niet. Ik zal nooit iemand dwingen tot een bepaalde pose: het moet leuk zijn voor iedereen

Naast fotoshoots verzorg ik ook fotocursussen. Het liefst doe ik dat op individuele basis zodat je echt alle aandacht krijgt. Iedere cursus is maatwerk, dwz afgestemd op de apparatuur die je bezit. Ik verzorg een basiscursus menu (cameratechniek), een cursus fotograferen met je smartphone (Android) en een basiscursus lightroom/photoshop.


In tegenstelling tot andere fotografen zie ik af van beeldrecht, zodat je er zeker van kunt zijn dat er geen ongevraagde afbeeldingen van jou of jullie worden gepubliceerd...

Als er foto's zijn waarvan ik denk dat ze een meerwaarde hebben en ik ze zou willen publiceren op instagram, Facebook of deze website vraag ik altijd eerst schriftelijk toestemming om dat te mogen doen. Je foto's zijn dus helemaal privé!

Afspraak maken:

Met uitzondering van trouw- en rouwreportages maak ik alleen studio-afspraken van maandag t/m donderdag. Voor de zaterdagmiddag zijn alleen buiten- en thuisshoots mogelijk. In de weekenden - van vrijdag tot en met zondag -  fotografeer ik  verder absoluut niet!  Omdat veiligheid hoog in mn vaandel staat worden kinderen alleen gefotografeerd in het bijzijn van een ouder.

Neem voor een afspraak eerst contact op via de mail fotofrans@quicknet.nl  of via whatsapp (0655756759). Na het vaststellen van een tijdstip vraag ik dan het afsprakenfornulier vanaf deze website te versturen.

Fotografie is voor mij een vrijetijdsbesteding. Daarom heb ik geen winstdoel en zijn de fotosessies en cursussen betaalbaar. Een hobby is voor mij beslist geen inkomen. Door het betaalbaar te houden geef ik iedereen een kans op een goede professionele fotoshoot.

Ik beschik over een moderne goed uitgeruste studio, zodat zowel binnen- als buitenshoots mogelijk zijn. Omdat privacy belangrijk is, beschik je bij mijn studio over een eigen kleedruimte.
          
Ik hoop dat het bekijken van deze foto's een reden zal zijn eens contact met me op te nemen. De kosten zullen je beslist meevallen!

  fotofrans.fransfotografeert

 @Fotofrans

 fotofrans@quicknet.nl
Afspraak maken?

Vragen??

stuur eenLaatste update
1 september 2019
Terug naar de inhoud